Uitstraling

Officiency komt graag bij u langs voor een oriënterende quickscan. We zetten de benodigde kosten tegenover het verwachte rendement op het gebied van energiebesparing, uitstraling en comfort.

Frisse uitstraling

Vitaal vastgoed vraagt om een frisse uitstraling. Uw huurders verwelkomen hun medewerkers en klanten graag in een prettige werkomgeving. Zowel een markant exterieur als een frisse entree presenteren u als vastgoedeigenaar. Investeringen in deze uitstraling zorgen voor een prettige en langdurige verhuurperiode. Als uw huurders graag klanten ontvangen, is uw missie geslaagd.

Officiency werkt nauw samen met (interieur)architecten, waarmee we de uitstraling van uw pand kunnen optimaliseren. Op basis van uw wensen oriënteren wij welke mogelijkheden er zijn bij uw kantoorpand. Kiest u voor een zakelijke stijl of voor een huiskamerlook? Na de oriëntatie stellen we een quickscan op waarin u leest welke maatregelen u kunt nemen en welke kosten deze investeringen met zich meebrengen. 

Vraag hier een Quickscan aan

Bruisende buitenkant

Het exterieur van uw bedrijfspand bepaalt de eerste indruk van uw (nieuwe) huurder. En die moet goed zijn! Laat daarom de hoofdentree eruit springen en nodig zo de klant uit om binnen te stappen. En hoe ziet uw parkeerplaats eruit? Zijn er plekken voor mindervaliden en voor elektrische auto’s? Ook de groenvoorziening neemt Officiency mee bij het opstellen van de quickscan. Zo voelt de huurder zich welkom in zijn kantoor.

Benieuw hoe we uw kantoorpand opfrissen?

 

Inspirerend interieur

Iedere huurder heeft behoefte aan bepaalde zaken, zoals een uitnodigende entree, goede facilitaire voorzieningen of een sfeervolle koffiehoek. Grijze systeemwanden en -plafonds zorgen al snel voor een gedateerde look. Daarom kiezen we bij Officiency voor een moderne, vlotte uitstraling. Voor een efficiënte werkplek kijken we ook naar geluidsdichte ruimtes met privacy. De invulling van de quickscan baseren we op uw wensen en de huidige kantoortrends.

 

Eenvoudig met veel resultaat

Met slechts enkele eenvoudige ingrepen kunt u uw pand al aantrekkelijker maken voor huurders. Op basis van onze ervaring weten we bij Officiency waar huurders op letten en welke zaken u dus als eerste moet aanpakken voor een aantrekkelijk bedrijfspand.

Officiency denkt graag met u mee