Quickscan

In één overzichtelijk document ziet u meteen het rendement van investeringen in energie, uitstraling en comfort. We plannen een afspraak in bij u in het kantoorpand en onderzoeken hoe u uw kantoorpand aantrekkelijker kunt maken voor huurders en/of hoe u de verhuurwaarde kunt verhogen. Stapsgewijs onderzoeken wij uw kantoorpand en rapporteren waar kansen liggen op het gebied van energiebesparing, uitstraling en comfort. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, kunnen we snel een kostenindicatie maken. Zo weet u snel waar u aan toe bent en hoe u de verhuurwaarde kunt verhogen. Bent u akkoord? Dan zorgen wij voor een aanbieding op maat.

Vraag hier een Quickscan aan

 

Rendement uit energiebesparing

Met slimme investeringen in energiebesparing bespaart u in de toekomst veel kosten. Op korte termijn zorgt een betere energielabel voor een aantrekkelijker pand voor huurders. Zij willen namelijk in een goed geïsoleerd pand zitten en betalen daar vaak meer voor. Het pand is meer waard na implementatie van de door ons voorgestelde maatregelen. Ook merkt u direct dat uw maandelijkse energielasten lager zijn. Op lange termijn zorgt dit voor een hogere huurwaarde. In de quickscan kijken we onder andere naar de luchtbehandeling, verlichting en warmteopwekking. Ook wijzen we u op de subsidies waarvoor u in aanmerking komt. Met deze scan biedt Officiency u een duidelijk overzicht van de kosten van de aanpassingen tegenover de winst die u boekt in de toekomst. Zo investeert u slim in energiebesparing.

Lees meer

 

Is uw kantoorpand groter dan 100 m2? Dan bent u vanaf 2023 verplicht energielabel C te hebben. Vaak kunt me met eenvoudige maatregelen uw energielabel verbeteren.

 

Rendement uit uitstraling

Een fris kantoorpand heeft een gezond rendement. Het nodigt uit om te huren en het werkgenot is er optimaal. Bij Officiency zijn we thuis in de nieuwste kantoortrends en kent de actuele wensen van de huurders. Door in te spelen op de trends in bijvoorbeeld concentratiewerkplekken of modern ingerichte kantoorvleugels, is uw kantoorpand weer helemaal van deze tijd. We onderzoeken met de quickscan de mogelijkheden voor rendabele investeringen in het exterieur en interieur van uw kantoorpand. Investeringen in deze uitstraling zorgen voor een prettige en langdurige verhuurperiode met een hoger rendement.

Lees meer

 

Rendement uit comfort

De juiste airco in de zomer en prettige verwarming in de winter, met natuurlijk de optimale luchtvochtigheid: u wilt een stabiel binnenklimaat gedurende het hele jaar. Werkcomfort zorgt voor tevreden huurders en een hogere verhuurwaarde. Denk bijvoorbeeld ook aan goed geventileerde ruimtes, de juiste akoestiek en slimme technologieën, zoals het gebruik van monitoringsapps. Geef uw huurders het comfort dat past bij deze tijd.

Lees meer

 

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor uw kantoorpand kunnen betekenen? Op basis van uw e-mail of ons telefoongesprek gaan we aan de slag met het inplannen van een afspraak. We vragen hiervoor enkele gegevens van uw kantoorpand, zoals de energiekosten en de plattegrond. Tijdens de afspraak zullen we uw kantoorpand onderzoeken op het gebied van energie, uitstraling en comfort. Vervolgens ontvangt u binnen twee weken de quickscan, met daarin een duidelijk overzicht van de voorgestelde maatregelen, benodigde kosten en verwachte besparingen. Zo weet u snel welke maatregelen u kunt nemen. Natuurlijk kunt u deze kosten ook spreiden. Officiency denkt graag met u mee.

Neem contact op