Over ons

De kracht achter Officiency

Reinout Kuus en Frans van der Maas zijn de aanjagers van Officiency. Zij staan voor een integrale aanpak van verouderde utiliteitsbouw, en dat is uniek. Theorie en praktijk, ontwerp en realisatie, personen en partijen – Officiency brengt ze samen. Altijd één aanspreekpunt, maar gedragen door een team van professionele partners. Officiency heeft geen enkel belang bij onnodige dure installaties of investeringen. Met een transparante aanpak maakt Officiency vastgoed weer vitaal. Utiliteitsbouw met oog op rendement.

 

Reinout Kuus

Met een wetenschappelijke basis in de bedrijfswetenschappen en praktijkervaring bij grote bouwbedrijven ziet Reinout het hele plaatje. Reinout: “Het brede plaatje dat ik uit ervaring en kennis heb gekregen, leidde tot de oprichting van Officiency. We zijn geen adviesbureau dat alleen advies geeft op één aspect, zoals energie. Nee, we zijn allround. Van ontwerp tot realisatie en van energie tot uitstraling. Natuurlijk worden vastgoedeigenaren verplicht om energie te bezuinigen, maar Officiency denkt groter. Juist uitstraling en comfort trekt huurders. Wat heb je aan een goed energielabel in een grijs gebouw zonder uitstraling en een slechte luchtbehandeling? Met de kracht van ons professionele partnernetwerk zijn we nooit afhankelijk van één partij en kunnen we advies bieden op maat. Dáár heb je iets aan als vastgoedeigenaar en dat maakt me zo enthousiast.

Bekijk hier ons portfolio 

Frans van der Maas

Frans van der Maas houdt van resultaatgericht werken met een tastbaar eindresultaat. Bij uitstek de juiste insteek voor Officiency. Frans: “Handen uit de mouwen en waarmaken wat je belooft, daar heeft de ander wat aan. Officiency streeft naar de juiste balans tussen energie, uitstraling en comfort. Dit pakket stellen we samen met eigen kennis en ervaring, maar ook met de expertise van onze partners. Tijdens mijn studie Bouwkunde aan de TU Eindhoven richtte ik mij op de realisatie. Het is interessant om complexe processen met verschillende partijen te stroomlijnen. Juist als iedereen samenwerkt, werk je het meest efficiënt. Duurzaam en circulair omgaan met bestaande utiliteitsbouw past steeds beter bij onze maatschappij. Het overgrote deel van de verouderde kantoorpanden kan opnieuw rendabel worden met de juiste maatregelen. Officiency heeft de kennis, ervaring en contactpersonen om vastgoed weer vitaal te maken.”

Lees hier meer over de Energiescan

 

Frans van der Maas over Reinout Kuus

“Reinout is ervaren en behoudt daarom de rust en het overzicht in projecten. Het vertrouwen dat hij krijgt van klanten maakt hij waar. Dat maakt hem een prettige partner om mee te werken.”

Reinout Kuus over Frans van der Maas

“Frans begrijpt het proces en werkt efficiënt door hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Je merkt dat hij veel ervaring in de utiliteitsbouw heeft. Hij bewaakt het proces nauwlettend zodat er efficiënt en goed gewerkt wordt.”