Comfort

Benieuwd wat we u kunnen bieden in een quickscan? Op basis van een oriënterende afspraak bij u in uw pand kunnen we vaak al veel zaken aanstippen op het gebied van energiebesparing, uitstraling en comfort.

Werkcomfort

Werf eenvoudig nieuwe huurders of stel je huurders tevreden met een investering in werkcomfort. Vermijd te warme of te koude kantoordagen en bied je huurders meer werkgenot. Dat zorgt voor tevreden huurders en een hogere verhuurwaarde. Officiency kijkt ook naar de akoestiek, de ventilatie en slimme technologieën, zoals aanwezigheidssensoren, luchtvochtigheidsmeters en het gebruik van slimme apps. Met de steun van onze partners kunnen wij u snel advies en realisatie op maat bieden.

Hoe comfortabel is uw kantoor?

Neem contact met ons op

Voorbeelden van werkcomfort

Officiency geeft advies over werkcomfort in de breedste zin van het woord. Van daglicht tot akoestiek en van slimme koeling tot ventilatie; uit praktijkervaring en -kennis bieden wij u een totaalpakket aan investeringen. Uit onderzoek blijkt dat een temperatuur boven 25°C tot klachten kan leiden. Bij erg warme dagen is dit natuurlijk niet altijd te voorkomen. Door middel van onze rekenmodellen kunnen wij aantonen of uw kantoor voldoet aan de geldende normen. Ook adviseert Officiency op het gebied van akoestiek. Met de juiste vloerbedekking, plafondsystemen en wandbekleding vermindert u de echo in uw kantoorpand en creëert u geluidsdichte ruimtes.

Benieuw hoe we uw kantoorpand opfrissen?

 

Quickscan

Bent u benieuwd waar er kansen liggen in uw kantoorpand? Wij komen graag bij u langs om een Quickscan te maken. In dit heldere rapport presenteren wij u welke maatregelen uw kantoorpand vraagt. Stapsgewijs onderzoeken wij uw kantoorpand en rapporteren waar kansen liggen voor investeringen. Omdat we nauw contact hebben met onze partners, kunnen we snel een kostenindicatie maken. Zo weet u snel hoe u uw huurders meer werkcomfort kunt bieden en heeft u als verhuurder een pand dat helemaal up-to-date is.

Vraag hier een Quickscan aan

 

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor uw kantoorpand kunnen betekenen? Op basis van uw e-mail of ons telefoongesprek gaan we aan de slag met het inplannen van een afspraak. We vragen hiervoor enkele gegevens van uw kantoorpand, zoals de energiekosten en de plattegrond. Tijdens de afspraak zullen we uw kantoorpand onderzoeken op het gebied van energie, uitstraling en comfort. Vervolgens ontvangt u binnen twee weken de Quickscan. Zo weet u snel welke investeringen zinvol zijn. Officiency denkt graag met u mee.

Neem contact met ons op